200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Грудень » 11 » Районні військово-спортивні змагання
14:39
Районні військово-спортивні змагання

  8 грудня   Арбузинський районний військовий  комісаріат спільно з відділом освіти, науки та молоді організували та провели військово-спортивні змагання з нагоди Дня Збройних сил України серед учнів   - допризовників загальноосвітніх закладів.

До проведення змагань долучились спілки воїнів-інтернаціоналістів та ветеранів АТО, представники Арбузинського відділення Братського відділу національної поліції України, які забезпечили матеріально-технічне оснащення заходу.

Учні нашого ліцею і семи шкіл  змагалися в діях бойових груп на полі бою, влучності стрільби з пневматичної гвинтівки, розбиранні - збиранні автомата і спорядженні магазину набоями.  Також учасники тренувалися в стрільбі зі спеціальних гвинтівок для пейнтболу.

 

Ветерани АТО продемонстрували порядок встановлення протитанкових та протипіхотних мін і непомітних загороджень. Працівники поліції ознайомили учасників з спецзасобами, що є на оснащення поліцейського відділу.

По закінченню змагань судейська колегія визначила команди переможців та учнів, які посіли призові місця в особистому заліку.

Ліцеїсти стали переможцями в змаганнях по розбиранню – збиранню автомата (Дуйко Олександр, група №25) та в змаганні по стрільбі з пневматичної гвинтівки (Долган Дмитро, група №16).

   

Вітаємо нашу  ліцейну команду, яка разом  з командою Новокрасненської ЗОШ посіла І місце!

Переглядів: 476 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: