200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2015 » Лютий » 26 » Разом ми сила!
14:27
Разом ми сила!

Про подію, що сталася вже майже 100 років тому, довгий час змушували нас забути, так само, як змушували забути про те, ким ми є.

Та ми пам’ятаємо ті буремні роки, коли народжувалась українська державність, коли здійснились віковічні мрії нашого народу і Україна стала єдиною (Соборною) незалежною державою.

З 21 січня 1990р. живий ланцюг, утворений сотнями тисяч людей, з’єднав Київ та Лівів на пам’ять про акт злуки 22 січня 1919 року. Традиційно щороку в різних містах України, а також на столичному мосту Патона проходить подібна акція.

«Співаєм славу тій події і тепер», - прозвучало на тематичній лінійці, яку підготували і провели учні групи 24 Арбузинського ПАЛ. Символічне поєднання учнями двох стрічок кольорів державного прапора в один ланцюжок стало своєрідним нагадуванням для всіх, що сила української держави – в єдності українських земель, а сила народу – в єдності людей.

На завершення заходу класний керівник групи Бойко Т.Є. прочитала вірш працівника ліцею Катриченко Н.О., у якому і біль з приводу трагічних подій на сході нашої держави, і впевненість у тому, що ми вистоїмо, адже «Україна – то наша домівка, Її ми не дозволимо руйнувати», а «наша сила – Єдність і Любов!»

 

Переглядів: 525 | Додав: chuiko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: