200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Лютий » 24 » Революція гідності
10:16
Революція гідності

Відповідно до Указу Президента України від 11 лютого 2015 року №69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні»,  щороку ми згадуємо страшні  події тих непростих часів.

21 лютого 2017 року в Арбузинській центральній районній бібліотеці з метою вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні відбулося урочисте зібрання «Сотня Небесна хай в небо злетить». Серед запрошених гостей були: заступник голови Арбузинської районної державної адміністрації з фінансових та соціально-гуманітарних питань Василенко Алла Олександрівна, заступник голови районної ради Кошмір Лариса Миколаївна, директор Арбузинського професійного аграрного ліцею Петренко Людмила Миколаївна, начальник відділу культури, нацональностей та релігій Арбузинської райдержадміністрації Іваненко Валентина Петрівна, а також мати героя, який загинув під час бойових дій в зоні АТО − Закернична Галина Олексіївна.

   

Захід розпочався з історичних відомостей про початок і розвиток Революції гідності, де ведучі розповіли про Героїв Небесної Сотні. Зі словами подяки запрошені гості згадали героїв Арбузинщини, які загинули під час проведення антитерористичної операції. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять Плахотнюка Дениса Володимировича, Шакули Андрія Юрійовича, Атояна Альберта Юрійовича. Також вшанували память Закерничного Олександра Вікторовича, який працював викладачем в Арбузинському ПАЛ. Присутні переглянули фільм, присвячений загиблому воїну. Педагоги ліцею створили альбом памяті Закерничного Олександра, який подарували матері загиблого воїна.

Презентація: Альбом пам'яті

Після урочистого зібрання запрошені гості та мати героя поклали квіти на могилу воїна-атовця, вірного сина України, Закерничного Олександра.

Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі!

Переглядів: 474 | Додав: agrarnuylicey | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: