200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2015 » Вересень » 30 » Спортивна гордість ліцею
08:25
Спортивна гордість ліцею

Педагоги Арбузинського професійного аграрного ліцею звикли гордитися іменами випускників, які своєю самовідданою працею вписують нові сторінки в славну піввікову історію нашого ліцею.

Та сьогодні чи не вперше нас переповнює гордість за  переможця чемпіонату України з гирьового спорту. Запитаєте, яке ми маємо відношення до гирьового спорту? Саме пряме. І справа не тільки в тім, що чемпіон України, як ви вже мабуть здогадалися – наш випускник. Ми відчуваємо безпосередньо причетність до видатного досягнення свого колишнього учня тому, що саме звідси, зі стін нашого закладу повилася його стежка у великий спорт.

2004 року вступив до ліцею на навчання за професією «Тракторист - машиніст сільськогосподарського виробництва» п’ятнадцятилітній юнак, Душкевич Євген,  якого повів у світ професій майстер виробничого навчання  Короткий В.А.

В позаурочний час завжди було цікавим і різноманітним спортивне життя ліцею. Євген зробив вибір на користь гуртка з важкої атлетики, керівником якого був його майстер. Як перший тренер – наставник Володимир Андрійович зміг розкрити і розвинути природні здібності майбутнього чемпіона. Під його керівництвом юнак успішно виступав в обласних змаганнях з гирьового спорту, виконав норматив кандидата в майстри спорту.

Продовживши навчання у Вознесенському коледжі Євген не покинув виснажливих тренувань. Під керівництвом нового тренера Міронова О.Б. брав участь у Всеукраїнських змаганнях у м.Запоріжжі, де йому вдалося виконати норматив Майстра спорту України.

Після закінчення Харківського національного університету внутрішніх справ Євген Володимирович Душкевич працює інспектором відділу кадрового забезпечення в Донецькому юридичному інституті  МВС України, який наразі базується в Кривому Розі. Арсенал його перемог поповнився двома бронзовими медалями призера чемпіонатів України, що проходили в містах Донецьку та Львові. Та шлях до вершин у спорті на цьому не закінчився.

2015 рік став знаковим для важкоатлета.  У відбірних змаганнях він виборов звання чемпіона України з гирьового спорту і тепер у складі збірної готується до чемпіонату світу, який відбудеться в столиці Ірландії.

Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею  пишається тим, що саме в стінах нашого ліцею Євген отримав можливість знайти себе, відчув радість перших спортивних перемог. Надалі нам залишається  побажати Євгену  нових здобутків та сподіватись на його успішне сходження до Олімпу  в ім‘я  України і всього її козацького роду.

Переглядів: 636 | Додав: chuiko | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: