200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2015 » Листопад » 23 » Свято молодості та кмітливості
17:01
Свято молодості та кмітливості

Міжнародний день студентів – це справжнє свято студентів різних поколінь і різних навчальних закладів. Традиційно  учнівська молодь святкує цей день гучно й весело. Тому  19 листопада з цієї нагоди було проведено справжній батл між командою педагогічних працівників ліцею «Паладіум»  та збірною командою учнів різних груп «Принесені вітрами».

 Щире здивування та захоплення глядачів  викликала поява на сцені педагогів, які в звичайному житті, особливо на уроках, дуже стримані, серйозні і навіть суворі. Але яке перевтілення та гра! Бурхливі оплески розривали напружену атмосферу змагання, адже ніхто не хотів програти!

 Деякі персони «Принесених вітрами» також проявили неабиякі таланти: чого тільки вартий спів Герасименка Віктора!

Справедливе журі на чолі з Іваненко Валентиною Петрівною, начальником районного відділу культури,  адміністрацією ліцею  та представниками учнівського самоврядування оцінювали наступні конкурсні завдання:  презентація команд; «конкурс  на логіку»; «гості на порозі»; конкурс капітанів.

Найбільше задоволення глядачі отримали від «домашнього  завдання»  на тему: «Від сесії до сесії живуть студенти весело», з яким обидві команди впорались на 12 балів з плюсом!

За підсумками всіх конкурсів перемогла дружба! Команди отримали солодкі призи та незабутні враження.

Результати побаченого та почутого дозволили зробити висновок: справжній студент може пишатися своєю ерудицією, бо якщо йому трапляється запитання, на яке він не знає відповіді, то з гідністю зможе вийти із ситуації, що склалася. Студент - кмітливий, завжди готовий відстояти свою точку зору, вміє розставити пріоритети. Представник співтовариства цих молодих людей ладен на мізерну стипендію жити з розмахом. Він відпочиває, коли всі працюють, і працює, коли всі відпочивають.

Захід дав змогу згуртуватися викладачам та учням, продемонстрував лідерські якості та командний дух, здорову конкурентність. Учасники  обох команд змогли проявити творчість, уяву, оригінальність та дотепність. А ще учасники  подарували нам, глядачам, чудові  емоції щастя, гарний  настрій та приємні враження!

  

Переглядів: 709 | Додав: chuiko | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: