200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2016 » Березень » 18 » Тематична лінійка "Трагедія « Голокосту» - тяжкий злочин проти людства"
15:18
Тематична лінійка "Трагедія « Голокосту» - тяжкий злочин проти людства"

Трагедія « Голокосту» - тяжкий злочин проти людства

У  2005 році Генеральна Асамблея ООН прийняла резолюцію № 60/7 "Пам'ять про Голокост", що проголосила 27 січня Міжнародним днем пам'яті жертв Голокосту.

Україна приєдналася до цього документу у 2012 році та вперше скромно відзначила Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту.

15 березня класний керівник Димова Т.В. разом з учнями групи №33 провела тематичну лінійку. Вихованці розповіли  про трагедію «Голокосту», про страхіття війни і смерті невинних жертв.

У період між 1933 і 1945 р.р.  було вбито більше 11 мільйонів людей, приблизно 6 мільйонів з них - євреї. Діти були особливою мішенню для нацистів в період Голокосту. Живими вони представляли виняткову загрозу, адже подорослішавши, вони б створили нове покоління євреїв. Багато дітей задихнулося в скотовозах на шляху до таборів. Тих хто вижив, негайно поміщали в газові камери…

В тексті резолюції «Пам'ять про Голокост» сказано, що міжнародне співробітництво «беззастережно засуджує всі прояви релігійної нетерпимості, підбурювання, переслідування або насильства щодо окремих осіб або громадян, зумовлені етнічним походженням або  релігійними віруваннями, де б вони не мали місце».

Нехай живе надія, що подібного більше ніколи не повториться!  Пам'ятаймо про цінність людського життя!

Переглядів: 687 | Додав: chuiko | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: