200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2016 » Березень » 18 » Тиждень методичної роботи професій: «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» «Офісний службовець (бухгалтерія)»
14:45
Тиждень методичної роботи професій: «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» «Офісний службовець (бухгалтерія)»

Тиждень  методичної роботи професій:

«Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних»

«Офісний службовець (бухгалтерія)»

Терміни проведення:  09.03.2016 – 12.03.2016

       Проведення методичного тижня є ефективним засобом для ознайомлення учнів та викладачів ліцею з різними сторонами професій обліковця та конторського службовця; інструментом стимулювання творчої активності учнів, які навчаються за даними професіями; висвітлення майстерності викладачів та майстрів в/н щодо організації діяльності учнів. Робота по підготовці матеріалів для методичного тижня показує вміння колег співпрацювати між собою для досягнення мети.

           Тиждень розпочався тематичною лінійкою «Історія виникнення бухгалтерського обліку», випуском стіннівки «Бухгалтерський вісник».

             Викладач спецдисциплін Чуйко О.О. провела відкритий урок з предмета «Економіка підприємства та комерційна діяльність».  На уроці учні вивчали тему «Витрати на продукцію (послуги), класифікація витрат». Для того, щоб учні засвоїли матеріал і змогли застосувати свої знання на практиці, викладач використала різні форми і методи для пояснення і закріплення матеріалу, а саме: підготовлено презентацію, в якій скомпоновано матеріал в доступній для сприйняття формі, запропоновано практичні завдання.

           Майстром в/н Шніт Ю.П. проведено відкритий урок з виробничого навчання в групі № 33, професія «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних».

Під час проведення заняття учні закріпили на практиці теоретичні знання з теми «Документація та інвентаризація».

          Майстер виробничого навчання Фурдуй Н.П. провела відкритий урок в групі №66, професія «Конторський (офісний) службовець (бухгалтері)»на тему «Нарахування амортизації основних засобів».

Завершальним заходом тижня став конкурс професійної майстерності учнів груп № 65, професія «Конторський (офісний) службовець (бухгалтерія)» та № 33, професія «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних). Його підготувала і провела майстер виробничого навчання Шніт Ю.П. До трійки призерів ввійшли учениці Чалюк А., Васильєва О., Дроботун В.

   

Переглядів: 665 | Додав: chuiko | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: