200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Лютий » 27 » Тиждень методичної роботи професії: Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, Офісний службовець (бухгалтерія)
11:55
Тиждень методичної роботи професії: Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, Офісний службовець (бухгалтерія)

Згідно з наказом «Про проведення місячника методичної роботи, з 20 по 24 лютого, в ліцеї тривав тиждень методичної  роботи професій  Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, Офісний службовець (бухгалтерія).

План заходів тижня було  обговорено і схвалено на засіданні методичної комісії 02.02.2017р..

20 лютого  тиждень розпочався  з представлення та характеристики професій. Учнями групи №36, професія Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних та групи №66, професія Офісний службовець (бухгалтерії)  випущені стіннівки: «Інформаційний  вісник офісного службовця», «Відомості про бухгалтерію та бухгалтерів», «Цікаві факти про виготовлення грошей».

Наступного дня  викладач предметів професійно-теоретичної підготовки  Димова Т.В. на  високому методичному рівні провела відкритий урок у групі №36 з предмета «Економіка підприємства»  на тему: «Калькулювання собівартості продукції». Для узагальнення вивченого матеріалу і засвоєння нового,  педагог обрала технологію Веб- квесту. Така форма роботи дала змогу учням продемонструвати свої знання   з предметів «Економіка підприємства», «Інформатика», «Інформаційні технології».  Веб -квест забезпечив формування інформаційно-комунікаційних компетенцій учнів, які в подальшому вони зможуть застосовувати в своїй роботі, Всю інформацію, необхідну для проведення Веб-квесту, можна знайти за посиланням: http://myquest.ucoz.net/news/vvedennja/2017-02-17-1

   

22 лютого майстер виробничого навчання групи №36, (професія Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних)   Шніт Юлія Петрівна провела відкрите заняття з виробничого навчання на тему «Інвентаризація як вид первинного спостереження та один з елементів методу бухгалтерського обліку». Метою заняття було повторити і закріпити теоретичний матеріал з даної теми та виконати практичну роботу. Юлія Петрівна вміло застосувала різні інтерактивні методи проведення заняття, які поєднала в грі «Морський бій». Учні з великим задоволенням розгадували ребуси, головоломки, розшифровували бухгалтерські терміни. Титанічна робота майстра виробничого навчання,  по підготовці такого заняття, увінчалась успіхом. Учні не тільки виконали всі поставлені завдання, а й залишилися задоволені формою роботи.

Відповідно до плану роботи був проведений конкурс професійної майстерності з професії Офісний службовець (бухгалтерія). Розробили завдання та провели конкурс майстри виробничого навчання: Ковальська І.В., Фурдуй Н.П.   Конкурс мав два тури – теоретичний і практичний. Теоретичний тур передбачав розв'язання тестових завдань, встановлення відповідності між термінами та їх визначеннями, складання кореспонденції рахунків. Практичний тур передбачав складання кросворду та рішення задачі. Всі учні успішно справилися з поставленими завданнями, а найкращими стали: І місце – Барбул Діана, ІІ місце – Ятченко Катерина, ІІІ місце – Смірнова Людмила.

24 лютого відкрите заняття з виробничого навчання провела майстер Фурдуй Наталія Петрівна. Тема заняття - «Облік розрахунків з оплати праці». Мета заняття: повторення теоретичного матеріалу з даної теми та виконання практичної роботи по нарахуванню оплати праці та розрахунку сум утримання із заробітної плати. Для актуалізації знань учнів та налаштування їх на роботу, Наталія Петрівна застосувала методику мозкового штурму. Учні активно відповідали на питання та вирішували ситуаційні завдання.

Отже, тиждень професій  Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних та Офісний службовець (бухгалтерія) пройшов на високому методичному рівні. Майстри виробничого навчання та викладач відповідально поставилися до підготовки та проведення заходів, продемонструвавши власний рівень фахової майстерності. Заплановані та проведені заходи отримали схвальні відгуки  колег.

Переглядів: 1019 | Додав: agrarnuylicey | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 1
1 SergCurge  
0
<a href=http://zmkshop.ru/uslugi/stroitelstvo-promyshlennykh-i-proizvodstvennykh-zdaniy/>строительство промышленных зданий</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *: