200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2015 » Лютий » 26 » Тиждень професії «Конторський (офісний) службовець (бухгалтерія)»
14:47
Тиждень професії «Конторський (офісний) службовець (бухгалтерія)»

Недавно в ліцеї закінчився  тиждень професії «Конторський (офісний) службовець (бухгалтерія)».

 Група №63 підготувала виставку стіннівок професійного спрямування,  де містилися різні цікаві факти  про професію «Конторський (офісний) службовець (бухгалтерія)».

Майстер групи №64 Фурдуй Н.П. провела відкритий урок виробничого навчання на тему «Облік касових операцій. Заповнення первинних документів та облікових регістрів». Мета уроку - формування, закріплення та удосконалення вмінь і навичок учнів при розв’язанні завдань. Практична задачі, які виконували учні, стосувались  відображення касових операцій на рахунках бухгалтерського обліку, заповнення основних документів з руху готівки в касі.

З  метою підвищення рівня професійної майстерності майбутніх обліковців, виховання зацікавленості учнів у здобутті знань, педагогічні працівники  Фурдуй Н.П. та Шніт Ю.П  провели конкурс на звання «Кращий з професії» в групі №64 професії «Конторський (офісний) службовець (бухгалтерія)».

Для розвитку творчої активності учнів, удосконалення організації та змісту навчання під час підготовки кваліфікованих робітників конкурс проводився із застосуванням новітніх прогресивних методів.

Програма конкурсу передбачала два тури. У першому, практичному турі, учні виконували завдання з предметів «Бухгалтерський облік» та «Виробниче навчання». У другому, теоретично-практичному, учні вирішували тестові завдання, виправляли помилки у бухгалтерських документах та визначали номера рахунку і субрахунку Плану рахунків бухгалтерського обліку на підставі візуального ряду та методу асоціацій.

В конкурсі взяли участь всі учні групи, за результатами  оцінювання перше місце зайняла Нестеренко Олеся, друге місце -  Атоян Оксана,   і третє – Галушкова Олена,  всі переможці отримали заохочувальні бали з оцінювання професійно-практичної та теоретичної підготовки.

Майстер групи №64 Фурдуй Н.П. провела виховну годину, на тему: «Здоров’ям дорожить умійте!», метою якої було  виховання в учнів свідомого ставлення до власного  здоров’я та здоров’я  інших, як найвищої соціальної цінності; формування та пропаганда здорового способу життя; профілактика шкідливих звичок; формування почуття відповідальності за свої дії та активної життєвої позиції учнів.

Переглядів: 651 | Додав: chuiko | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: