200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Лютий » 15 » Захист дипломних творчих проектів
12:52
Захист дипломних творчих проектів

Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу – фахівець, який проводить лабораторні дослідження різноманітних зразків сировини для визначення їх якісного рівня. Сфера професійного використання випускника – дослідження та визначення хіміко-бактеріологічного аналізу води, харчових продуктів, сировини, напівфабрикатів та іншої продукції, що виробляється в галузях сільського господарства та промисловості. 13 лютого 2017 р., відповідно до навчального плану, у групі №45 професій Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу;  Оператор комп’ютерного набору відбувся захист творчих дипломних робіт.

Кваліфікаційна комісія була приємно здивована якістю виконання дипломних проектів. На захисті були представлені плакати на теми: «Санітарна оцінка води», «Збудники інфекційних хвороб тварин», «Перегонка і сублімація», «Мікробіологічна лабораторія і правила роботи в ній», «Прилади для випарювання», «Обмін речовин у мікроорганізмі».

Ще більше враження на комісію справили навчальні відеофільми, які випускники самостійно знімали під час проходження виробничої практики на різних підприємствах нашого регіону. Завдяки знанням комп’ютерних програм, учні монтуючи  відеофільми, додавали анімації, спецефекти та озвучували їх. Окремо комісія відзначила цінність навчальних фільмів  Заграничної Алесі на тему «Визначення масової концентрації нітрат-іонів у воді»,  «Кристалізація мідного  купоросу» Зоріної Оксани, «Визначення якості зернової продукції за кількістю клейковини» Поліщук Алєсі та Сапогової Наталії, «Фотометричне визначення нітрат-іонів з реактивом Грісса в поверхневих та очищених водах» Юрій Анастасії.

Два профорієнтаційних відеофільми Калініченко Ірини «Моя професія  - лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу» та  «Моя професія - оператор комп’ютерного набору» зіграли вирішальну роль у кольорі диплому їх автора. За результатами оцінювання – ця учениця отримає диплом з відзнакою.

Виконання дипломних творчих робіт ще раз підтверджує що учні  краще опановують матеріал, набувають навичок аналітичного мислення під час вивчення досвіду роботи підприємств, самостійності у роботі зі спеціальною літературою, логічності у побудові висновків та пропозицій. Саме творчі роботи розвивають креативне мислення майбутнього фахівця та зорієнтовані на практичний результат. До того ж це ефективний спосіб поповнення комплексно-методичного забезпечення та матеріально-технічної бази навчального закладу з цих професій.

Після захисту з привітальним словом виступила директор ліцею  Петренко Л.М. та вручила дипломи випускникам: «Дорогі   друзі! Сьогодні ви перегортаєте сторінку в нове життя. І скільки не пройшло б років, де б ви не жили, у вас сильніше заб'ється серце, коли ви згадуватимете наш ліцей, своїх  викладачів та майстрів виробничого навчання, які доклали всіх зусиль для того, щоб ви змогли отримати цей документ. Нехай учнівське життя в нашому ліцеї залишається для вас лише в хороших спогадах, а диплом, який ви тримаєте, обов’язково відкриє вам двері у трудовий світ».

 

Переглядів: 577 | Додав: kulesh240890 | Рейтинг: 2.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: