200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Квітень » 2 » Інтелектуальний конкурс
13:01
Інтелектуальний конкурс

30 березня, на завершення тижня суспільно-гуманітарної підготовки, в ліцеї  відбулася інтелектуальна гра «Найрозумніший».

Гра проходила у три тури. У першому турі 12 учасників давали відповіді на запитання із категорії «Загальні знання». Шість учнів, що набрали найбільшу кількість балів, пройшли до наступного етапу.

 Під час другого туру кожен учасник відповідав упродовж 1 хвилини на запитання до однієї з запропонованих категорій: «Мова», «Література», «Історія», «Мистецтво», «Країнознавство», «Секрет». Відповідно до результатів, у фінал вишли троє: Кривель Дар’я (гр.26), Романенко Віталій (гр.26), Сидоренко Сергій(гр.25). Учасники обрали для себе певну тему заключного етапу: Дар’я - «Звичаї і традиції», Віталій -  «Традиційні страви», Сергій – «Визначні місця». Далі учасники протягом 15 секунд мали можливість запам’ятати номери питань обраних тем, які  на екрані були позначені різними кольорами.

Фінальна гра була дійсно напруженою, жоден не помилився з вибором своєї теми. І лише останнє запитання визначило переможця. Обравши запитання свого суперника, і давши правильну відповідь, переможцем гри стала Кривель Дар’я, яка й отримала в подарунок символ мудрості. Вітаємо Дарину з перемогою!

Переглядів: 448 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: