200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Квітень » 3 » Навчально-польові збори
15:26
Навчально-польові збори

Відповідно до законодавчих актів України, щорічно з юнаками випускних курсів на базі Арбузинського ПАЛ проводяться  триденні навчально-польові збори.

В поточному році збори тривали  з 29 по 31 березня 2018 року, розпочавшись урочистим шикуванням юнаків. Викладач курсу «Захист Вітчизни» Колбасенко А.П  доповів директору ліцею Петренко Л.М про готовність учнів до проведення зборів. 

Директор ліцею в своєму привітанні побажала учням добре засвоїти основи військової справи, що знадобляться їм у майбутньому під час служби в Збройних Силах України. З настановою перед учнями виступив військовий комісар Арбузинського військового комісаріату капітан Самолюк С.В. та побажав бути дисциплінованими і відповідальними під час проведення занять.

Працівники комісаріату розповіли учням про ситуацію на сході України, згадали про воїнів Арбузинщини, які загинули під час участі в АТО, захищаючи незалежність нашої держави. Військовий комісар ознайомив учнів з порядком призову громадян на строкову службу та службу за контрактом.

З побажанням наполегливо оволодівати військовими знаннями виступив викладач ліцею, учасник АТО Радік А.М.

Протягом  трьох днів учні займалися тактичною, вогневою та фізичною підготовкою, тренувались діяти на полі бою під час наступу та оборони, під час повітряної тривоги та застосуванні зброї масового ураження, готувались до стрільби з автомата, виконували нормативи з основ цивільного захисту, навчалися надавати першу медичну допомогу на полі бою.

  

  

В останній день зборів учні здали заліки зі стрільби з пневматичної гвинтівки, метання гранати та нормативи з фізичної підготовки. Кращі результати з вогневої підготовки    показали учні  Ісай Максим гр.№15, Дуйко Олександр гр.№25, Пінчук Микола гр.№35. Найкращу фізичну підготовку показав учень гр.№25 Рибальченко Михайло.

По закінченні навчально-польових зборів було підведено підсумки та відзначено кращих учнів, які проявили сумлінність і дисциплінованість під час навчально-польових зборів.

Переглядів: 530 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: