200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Квітень » 4 » Звіт про проведення тижня професій Кухар;кондитер, Продавець продовольчих товарів
11:21
Звіт про проведення тижня професій Кухар;кондитер, Продавець продовольчих товарів

З 26.02.2018р. по 02.03.2018р. в ліцеї був проведений тиждень професійної майстерності методичної комісії  професій: Кухар; кондитер, Офіціант; бармен,  Продавець продовольчих товарів; продавець непродовольчих товарів.

На цьому тижні були заплановані: виставки газет, професійний марафон серд груп професій громадського харчування, конкурс професійної майстерності професії Продавець продовольчих товарів, пізнавальний захід, олімпіади.

Тиждень розпочався з виставки газет, які презентували професії, що входять до складу методичної комісії.

26.02.2018 року була проведена  олімпіада серед учнів груп № 25, 26 з предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства», яку підготувала і провела викладач спецдисциплін Ніколаєнко І.М.. Для проведення олімпіади були сформовані тестові завдання, які охоплювали  всі теми програмного матеріалу з  предмета. Всі учасники олімпіади впоралися з поставленими перед ними завданнями.  Найбільшу кількість балів набрала учениця групи №25 Надвідна Вікторія.

26.02.2018 року викладачем Мазуренко Н.А. з учнями групи №35 була проведена тематична лінійка на тему «Здорове харчування-запорука довголіття», де розповіли про шкідливість найулюбленіших продуктів харчування сучасної молоді.

27.02.2018 року відбулася олімпіада серед учнів групи №37 з предмета «Товарознавство продовольчих товарів», яку підготувала і провела викладач Мазуренко Н.А..Найбільшу кількість балів набрала учениця Панфілова Ганна.

27, 28 лютого та 3 березня тривав  професійний марафон у групах  професій громадського харчування.  Учні групи №25 оздоблювали кондитерські вироби прикрасами з желе. Майбутні кондитери групи №26  готували тістечка-кошики, наповнювали та оздоблювали їх. Юні першокурсники групи №27 вчилися готувати молочні супи.

   

   

28.02.2018 року відбулася олімпіади серед учнів груп № 27 з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», які підготувала і провела викладач спецдисциплін  Петренко Л.М.. Переможець  - Медвінська Анастасія.

01.03.2018 р. викладачі Петренко Л.М. та Ніколаєнко І.М. провели пізнавальний захід  на тему: «Фаст-фуд по-українськи», в  якому брали  участь учні групи № 25, 26, 27. Захід був дуже цікавим та змістовним, присутні взнали  багато  корисної інформації.

02.03.2018 р. майстрами виробничого навчання професії «Продавець продовольчих товарів» був проведений конкурс фахової майстерності професії Продавець продовольчих товарів.  Учні виконували завдання згідно з навчальною програмою. Під час виконання робіт учні показали належний рівень навичок, отриманих на уроках теоретичного та виробничого навчання, а саме техніку виконання звіту на касовому апараті, викладку товарів. Переможцем конкурсу стала учениця Панфілова Ганна.  

 

Переглядів: 798 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: