200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Грудень » 12 » 16 днів проти насильства
16:13
16 днів проти насильства

Вже понад 25 років в усьому світі тисячі людей беруть активну участь у реалізації  акції «16 днів проти насильства». Основним завданням цієї акції є привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

Арбузинський професійний аграрний ліцей теж долучився до цієї акції.

З 25 листопада по 10 грудня було проведено декілька заходів, пов’язаних з цією тематикою.

27 листопада викладачем правознавства Антоненко С.Ю. проведено лекцію «Не переступи межу закону», на якій учням першого курсу вона розповіла про види насильства та відповідальність перед законом за скоєння того чи іншого правопорушення.

Психолог ліцею Ковальчук Н.В. провела в групах №18 та №28 заняття з елементами тренінгу «Надірване серце». Учні під час заходу розглядали різні ситуації пов’язані із насильством та шляхи вирішення конфліктів.

4 грудня в ліцеї відбулася відкрита виховна година в  групі 26 на тему “Ні насильству”. Завданням даного заходу було визначення рівня обізнаності сучасної молоді з актуальних питань, пов’язаних з насильством та залучення молодих людей до подальшої співпраці. На завершення заходу учні переглянули відеоролик «Стоп насильству».

5 грудня учні ліцею відвідали Арбузинську центральну районну бібліотеку, де зустрічались із представниками поліції. Правоохоронці ознайомили учнівську молодь із відповідальністю, яка передбачена законом, за скоєння насильства, та провели міні турнір.

Протягом усієї акції учні та працівники ліцею мали можливість познайомитись із виставкою малюнків «Світ без насильства».

Дуже приємно усвідомлювати, що наші учні не залишаються сторонніми до сучасних соціальних проблем!!!


 

Переглядів: 380 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: