200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » Архів матеріалів

День Збройних Сил України - це справжнє свято мужності та самовідданості, свято лицарства та благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники Вітчизни. Цей День приурочений до дати прийняття закону незалежної України від 6-го грудня 1991-го року «Про Збройні Сили України».

У Арбузинському професійному аграрному ліцеї з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України проведено ряд виховних заходів. Одним із них було святкове змагання «Нумо, хлопці».

  

На свято були запрошені працівники Арбузинського районного військового комісаріату.

Розпочалися змагання із вшанування па ... Читати далі »

Переглядів: 547 | Додав: kulesh240890 | Дата: 09.12.2016 | Коментарі (0)

Наш складний час потребує виховання лідерів нової формації — ініціативних, компетентних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення. Саме учнівське самоврядування дає можливість учням практикуватися у входженні в соціальне середовище, у світ сучасного суспільства.

7 грудня в День місцевого самоврядування в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулися чергові вироби президента учнівського самоврядування «Паросток».

У передвиборчій кампанії брали участь:

Герасименко Віктор – група № 35,

Левченко Валентин – група № 25,

Летунова Альона – група № 36,

Бондарєва Анастасія – група № 36,

Романенко Віталій – група № 26.

Переможцем виборів став учень групи № 25 Левченко Валентин.

Інаугурація президента в ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: kulesh240890 | Дата: 09.12.2016 | Коментарі (0)

Всім відомо, що студентські роки – це яскрава, весела і безтурботна пора.

І хоча всі, хто навчаються в професійно-технічних навчальних закладах, є учнями, а не студентами, та традиційно у нас в ліцеї 17 листопада святкують День студента. Талановиті учасники гуртків художньої самодіяльності підготували концерт, який приніс  задоволення та гарний настрій глядачам.

Чудові ведучі – учні ІІІ курсу зуміли знайти контакт із глядачами, залучити присутніх до всього, що відбувалося на сцені.

Пісні у виконанні учениць І курсу Михайлець Тетяни, Гнип Анни, Пеннер Каріни, Зубар Катерини, Турку Діани, ЄрмашХристиниита учениці ІІ курсу Мішиної Любові зривали гучні оплески глядачів.  ... Читати далі »

Переглядів: 589 | Додав: kulesh240890 | Дата: 21.11.2016 | Коментарі (0)

10 листопада 2016 року Арбузинський районний центр зайнятостіорганізував «Ярмарок професій» для випускників  9 та 11класів шкіл району.Десять освітніх  закладів із Миколаєва, Одеси, Черкас, Умані, Харкова та Первомайська презентували  відеофільми про ті чи інші спеціальності, які готують на їх базах.

                           

Арбузинський професійний аграрний ліцей також взяв участь у цьому профорієнтаційному заході.Майбутні випускники мали можливість переглянути відеоролик про професії, яким навчають у нашому навчальному закладі, та побачити виступ наших талановитих вихованців.

Переглядів: 483 | Додав: kulesh240890 | Дата: 21.11.2016 | Коментарі (0)

З метою популяризації безпечного способу життя, підвищення рівня підготовки молоді до дій у надзвичайних ситуаціях, а також для закріплення теоретичних знань учнів першого курсу з теми «Пожежна безпека»,  19.10. 2016 р. була проведена екскурсія в шосту Державну оперативно-рятувальну частину  Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у Миколаївській області по обслуговуванню Арбузинського району.

 В ході екскурсії учні ознайомилися з роботою аварійно-рятувальної служби,  було продемонстровано розгортання спеціалізованої пожежної машини та її багатофункціональні можливості. Рятувальники показали використання машини для подачі струменя води зі стволу, керованого маніпулятором. Все це викликало неабияку зацікавленість та величезне захоплення юних відвідувачів.

... Читати далі »

Переглядів: 641 | Додав: kulesh240890 | Дата: 03.11.2016 | Коментарі (0)

З нагоди відзначення Дня Захисника України та Дня Українського козацтва, у Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулися різні заходи, але найцікавішим та захоплюючим стало традиційне спортивно-розважальне свято «Козацькі розваги».

В програмі свята було багато різноманітних та цікавих конкурсів на силу, спритність, влучність.  Естафета, кульова стрільба, перетягування каната – все це подарувало прекрасний настрій не тільки учасникам свята, а й усім присутнім.

 

 

Окремих гарних слів заслуговує перший конкурс, коли кожна навчальна група представила свою к ... Читати далі »

Переглядів: 678 | Додав: kulesh240890 | Дата: 25.10.2016 | Коментарі (0)

Учитель - це не просто професія, це - покликання! Адже педагоги своєю працею,  даруючи знання учням, роблять великий внесок у розвиток людської особистості, тим самим у розвиток нашого суспільства.

У рамках відзначення  Дня працівників освіти, 29 вересня було проведено ярмарок,  де  учні пропонували власноруч  приготовлені кондитерські вироби та дари осені.

                          

Наступного дня, 30 вересня відбулася подія, яку з нетерпінням чекали як педагоги так і вихованці: День самоврядування!  Кращі учні- старшокурсники замінили викладачів на ... Читати далі »

Переглядів: 634 | Додав: kulesh240890 | Дата: 03.10.2016 | Коментарі (0)

З метою попередження дитячого дорожно-транспортного травматизму в період проведення місячника «Увага! Діти на дорозі!» в Арбузинському ПАЛ :

- на серпневій нараді обговорено проблему запобігання травмування дітей на дорогах та покращення вивчення учнями ліцею норм безпечної поведінки, дотримання правил дорожнього руху;

- обстежено прилеглі до ліцею території та оновлено дорожні знаки;

- в усіх групах проведено єдині уроки з правил дорожнього руху та правил користування громадським транспортом;

- організовано книжкову та фотовиставку, оновлено куточки безпеки дорожнього руху;

- відбулись спільні профілактичні заходи з учнями першого курсу , в яких прийняли участь начальник СП Арбузинського ВП Брадського ВП ГУНП в Миколаївській області Кузнець Дмитро Сергійович , викладачі ліцею. Бібліотекар ліцею провела веселу та дотепну вікторину з правил вуличного руху. Висновок заходу: « Шляхи наших учнів завжди повинні бути безпечними &ra ... Читати далі »

Переглядів: 491 | Додав: kulesh240890 | Дата: 16.09.2016 | Коментарі (0)

8 вересня 2016року з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулося спортивно-розважальне свято.

У змаганнях взяли участь усі групи ліцею. Команди змагалися у таких видах спорту як волейбол, баскетбол, футбол та шашки.

У напруженій боротьбі переможцями стали:

І місце – група №66

ІІ місце – група №26

ІІІ місце – група №16

  

                     

Переглядів: 537 | Додав: kulesh240890 | Дата: 12.09.2016 | Коментарі (0)

Щороку 1 вересня, вулиці українських міст наповнюються білими бантами, різноколірними букетами і загальним радісним відчуттям того, що попереду нова сторінка життя — цікава, барвиста і повна нових знань.

Святковий дзвоник сповістив про початок навчального року учнів та викладачів Арбузинського професійного аграрного ліцею. На святковій лінійці були присутні запрошені гості, ветерани педагогічної праці, батьки  та звичайно ж, випускники шкіл,  які прийшли на навчання до ліцею.

Директор ліцею Петренко Л.М. привітала усіх присутніх із Днем Знань, побажала успіхів у навчанні, мирного, теплого неба. Педагогічному колективу, який поповнився молодими кадрами, керівник побажала наснаги в роботі. З вітаннями також виступила начальник служби у справах дітей Арбузинської районної державної адміністрації - Деменко Ірина Леонідівна.

По закінченню святкової урочистості пролунав перший дзвоник для першокурсників, після чого в  актовій залі для них було ... Читати далі »

Переглядів: 555 | Додав: kulesh240890 | Дата: 05.09.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 44 45 »