200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » Архів матеріалів

Міжнародний день студентів – це справжнє свято студентів різних поколінь і різних навчальних закладів. Традиційно  учнівська молодь святкує цей день гучно й весело. Тому  19 листопада з цієї нагоди було проведено справжній батл між командою педагогічних працівників ліцею «Паладіум»  та збірною командою учнів різних груп «Принесені вітрами».

 Щире здивування та захоплення глядачів  викликала поява на сцені педагогів, які в звичайному житті, особливо на уроках, дуже стримані, серйозні і навіть суворі. Але яке перевтілення та гра! Бурхливі оплески розривали напружену атмосферу змагання, адже ніхто не хотів програти!

 Деякі персони «Принесених вітрами» також проявили неабиякі таланти: чого тільки вартий спів Герасименка Віктора!

Справедливе журі на чолі з Іваненко Валентиною Петрівною, начальником районного відділу культури,  адміністрацією ліцею  та представниками учнівського самов ... Читати далі »

Переглядів: 708 | Додав: chuiko | Дата: 23.11.2015 | Коментарі (0)

З метою  увіковічнення пам'яті  Закерничного  Олександра Вікторовича, який загинув під час  бойових дій на сході країни,   26 жовтня відбувся  трудовий десант по закладанню парку пам’яті. Перед навчальним корпусом ліцею учні та педагоги  висадили понад 70 дерев та кущів.  

Парк  -  це не тільки пам'ять про нашого дорогого колегу, викладача, просто чудового хлопця, що назавжди залишиться молодим. Парк - це знак нашої скорботи,  вдячності та шани Герою.  Парк – це  біль втрати, який вчитиме нас  з надією дивитися у майбутнє.

За повідомленням Арбузинської селищної ради, відповідно до результатів громадського обговорення щодо перейменування назв вулиць та  провулків на території сільради, провулок Щорса віднині  носитиме ім’я Олександра Закерничного.

... Читати далі »

Переглядів: 469 | Додав: chuiko | Дата: 23.11.2015 | Коментарі (0)

До Дня захисника України та українського козацтва в нашому ліцеї проведено спортивно-розважальне свято «Козацькі розваги». У святі взяли участь 9 команд. Учні мали можливість позмагатися та показати свою фізичну підготовку.

Змагання пройшли в напруженій конкурентній боротьбі та напрочуд динамічно. Більшість учасників показали неабияку фізичну підготовку та продемонстрували волю до перемоги. По закінченню свята команди переможці отримали грамоти.

    ... Читати далі »

Переглядів: 619 | Додав: chuiko | Дата: 02.11.2015 | Коментарі (0)

Відповідно до навчальної програми предмета "Основи охорони праці" та методичної комісії природничо-математичних дисциплін АПАЛ організовано проведення майстер-класу з надання першої допомоги потерпілим.

 Для учнів першого курсу з річним терміном навчання було представлено показові дії з техніки та методів виявлення ознак  життя потерпілого та його реанімації способом оживлення.

          На макеті - манекені всі учні продемонстрували свої вміння надати першу допомогу. Оцінювали дії учнів голова районного товариства Червоного хреста Казира М.Р., викладач  предмета "Охорона праці" Петренко С.І. та медична сестра ліцею Рубанова І.М.. Усі учні здали залік на відмінно.


  ... Читати далі »

Переглядів: 530 | Додав: chuiko | Дата: 02.11.2015 | Коментарі (0)

 Перші дні жовтня дарують нам свято, яке ми відзначаємо з особливою пошаною - День працівників освіти.  

 Всіх педагогів у цей день об’єднує радість від вітань, хвилювання від щирих слів подяк, а головне – відчуття важливості й потрібності обраної професії. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління. І саме в цей день з’являється можливість віддячити Вам за Вашу благородну справу.

 2 жовтня наш навчальний заклад гостинно відчинив двері перед запрошеними   ветеранами-педагогам, гостями та всіма працівниками ліцею.

Зі словами вдячності педагогічній праці виступили: голова Арбузинської районної державної адміністрації  Палій О.В.,  голова районної ради  Захарченко В.А.,заступник селищного голови – Ніколаєнко Є.А. Вони вручили грамоти кращим працівникам  ліцею за натхненну,  ... Читати далі »

Переглядів: 485 | Додав: chuiko | Дата: 09.10.2015 | Коментарі (0)

На черговому засіданні Ради учнівського самоврядування було вирішено висадити Алею слави в  пам'ять про загиблого в зоні АТО викладача Закерничного О.В.  

Для реалізації цього задуму 1 жовтня 2015 року в ліцеї проведено благодійний ярмарок. Учні залюбки виставляли на продаж власноруч виготовлені цікаві витвори,  вишивки, смачні кондитерські борошняні вироби. На зібрані кошти будуть закуплені  саджанці декоративних  дерев, які висадять під час загальноліцейного суботника.

   

Переглядів: 436 | Додав: chuiko | Дата: 09.10.2015 | Коментарі (0)

Педагоги Арбузинського професійного аграрного ліцею звикли гордитися іменами випускників, які своєю самовідданою працею вписують нові сторінки в славну піввікову історію нашого ліцею.

Та сьогодні чи не вперше нас переповнює гордість за  переможця чемпіонату України з гирьового спорту. Запитаєте, яке ми маємо відношення до гирьового спорту? Саме пряме. І справа не тільки в тім, що чемпіон України, як ви вже мабуть здогадалися – наш випускник. Ми відчуваємо безпосередньо причетність до видатного досягнення свого колишнього учня тому, що саме звідси, зі стін нашого закладу повилася його стежка у великий спорт.

2004 року вступив до ліцею на навчання за професією «Тракторист - машиніст сільськогосподарського виробництва» п’ятнадцятилітній ... Читати далі »

Переглядів: 633 | Додав: chuiko | Дата: 30.09.2015 | Коментарі (0)

10 вересня 2015 року на спортивному майданчику нашого навчального закладу відбулися заходи, присвячені відзначенню Дня фізичної культури і спорту.

Святкування розпочалося  з загальноліцейної  ранкової зарядки, яку провів викладач фізичного виховання ліцею Бугай Сергій Миколайович.

Після уроків були проведені змагання та спортивні конкурси з волейболу, баскетболу, футболу та шашок, в яких брали участь учні ліцею.

     ... Читати далі »

Переглядів: 752 | Додав: chuiko | Дата: 14.09.2015 | Коментарі (0)

          2 вересня педагогічний колектив ліцею взяв участь в покладанні квітів до Меморіалу загиблим воїнам землякам, пам’ятного знаку вдовам і ветеранам, учасникам і дітям війни з нагоди 70-ї річниці завершення Другої світової війни.

          Також цього дня не був забутий Герой, наш колега,  який загинув в зоні проведення антитерористичної операції Олександр Закерничний.  Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Олександра, ще раз згадали яким він був енергійним, привітним, позитивним та справжнім патріотом України.

Переглядів: 494 | Додав: chuiko | Дата: 07.09.2015 | Коментарі (0)

 

1 вересня - особливе свято, завжди яскраве, насичене емоціями та хвилюючою атмосферою. Нажаль, цьогорічна урочистість мала гіркий присмак в зв’язку з трагічною загибеллю педагога нашого ліцею. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять Закерничного Олександра Вікторовича.

 На урочистій лінійці, присвяченій початку нового, 2015/2016 навчального року, зібралися учні, батьки, педагоги. За традицією директор ліцею Петренко Л.М привітала усіх присутніх із Днем Знань, побажала успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження! З привітальним словом виступила начальник районного відділу культури Іваненко Валентина Петрівна.

  

... Читати далі »
Переглядів: 572 | Додав: chuiko | Дата: 07.09.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 44 45 »