200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » Архів матеріалів

Тиждень методичної комісії

 предметів суспільно-гуманітарної підготовки

 

           З 28.03.16 по 1.04.16 р. в Арбузинському ПАЛ проходив тиждень предметів суспільно-гуманітарної підготовки. Членами методичної комісії було заплановано та проведено ряд цікавих пізнавально-розвивальних заходів, в яких  активну участь взяли як самі педагоги, так  і учні.

 Розпочався тиждень виставкою предметних газет та презентацій, над якими добре попрацювали учні під керівництвом своїх наставників. Участь в аукціоні «Розгадай кросворд – отримай оцінку» дала можливість отримати додаткові оцінки з будь - якого предмету суспільно-гуманітарної підготовки, до того ж це цікава та пізнавальна форма роботи, яка дуже подобається учням.

  Стартували відкриті уроки.

... Читати далі »

Переглядів: 519 | Додав: chuiko | Дата: 07.04.2016 | Коментарі (0)

Тиждень методичної комісії  професій

 «Кухар», «Продавець продовольчих товарів»

 

З метою підвищення рівня підготовки робітничих кадрів з 21.03.2016р. по 25.03.2016р. проводився тиждень методичної комісії  професій «Кухар», «Продавець продовольчих товарів».

Було заплановано проведення  олімпіади, різноманітних виставок, відкритих уроків, ліцейних конкурсів професійної майстерності, гри «Найрозумніший», інформаційної години.

Тиждень розпочався з виставки газет, які презентували професії, що входять до складу методичної комісії.

21.03.2016 року викладач спецдисциплін Ніколаєнко І.М.. підготувала і провела  олімпіаду з предмета «Устаткування підприємств  харчування» серед учнів групи № 25. Завдання олімпіади містили тестові завдання, щ ... Читати далі »

Переглядів: 708 | Додав: chuiko | Дата: 04.04.2016 | Коментарі (0)

З 14 березня по 18 березня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї проводився тиждень методичної комісії предметів  природничо-математичної підготовки.

Тиждень розпочався з виставки стіннівок, що містили різноманітні цікаві факти зі світу природничих наук, які стали відкриттям для  учнів.

У понеділок викладач математики Кривіцька Н.М. провела  інтелектуальний турнір «Ігри розуму» між учнями груп №35 та №44. Мета  турніру - розвивати логічне мислення, кмітливість, вміння та навички, навчитись розмірковувати та досліджувати складні питання, робити висновки, розвивати інтерес до математики через гру. Учні активно відповідали на питання та уміло виконували завдання. За підсумками перемогу здобула команда групи № 44.

  ... Читати далі »

Переглядів: 574 | Додав: chuiko | Дата: 22.03.2016 | Коментарі (0)

Трагедія « Голокосту» - тяжкий злочин проти людства

У  2005 році Генеральна Асамблея ООН прийняла резолюцію № 60/7 "Пам'ять про Голокост", що проголосила 27 січня Міжнародним днем пам'яті жертв Голокосту.

Україна приєдналася до цього документу у 2012 році та вперше скромно відзначила Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту.

15 березня класний керівник Димова Т.В. разом з учнями групи №33 провела тематичну лінійку. Вихованці розповіли  про трагедію «Голокосту», про страхіття війни і смерті невинних жертв.

У період між 1933 і 1945 р.р.  було вбито більше 11 мільйонів людей, приблизно 6 мільйонів з них - євреї. Діти були особливою мішенню для нацистів в період Голокосту. Живими вони представляли виняткову загрозу, адже подорослішавши, вони б створили нове покоління євреїв. Багато дітей задихнулося в скотовозах на шляху до таборів. Тих хто вижив, нег ... Читати далі »

Переглядів: 688 | Додав: chuiko | Дата: 18.03.2016 | Коментарі (0)

Тиждень  методичної роботи професій:

«Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних»

«Офісний службовець (бухгалтерія)»

Терміни проведення:  09.03.2016 – 12.03.2016

       Проведення методичного тижня є ефективним засобом для ознайомлення учнів та викладачів ліцею з різними сторонами професій обліковця та конторського службовця; інструментом стимулювання творчої активності учнів, які навчаються за даними професіями; висвітлення майстерності викладачів та майстрів в/н щодо організації діяльності учнів. Робота по підготовці матеріалів для методичного тижня показує вміння колег співпрацювати між собою для досягнення мети.

           Тиждень розпочався тематичною лінійкою «Історія виникнення ... Читати далі »

Переглядів: 663 | Додав: chuiko | Дата: 18.03.2016 | Коментарі (0)

У рамках проведення місячника методичної роботи, з  метою підвищення рівня підготовки виробничих кадрів, з 29.02.2016р. по 04.03.2016р. проводився тиждень  методичної комісії  професій «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування»

Тиждень розпочався з виставки газет та відкритого уроку виробничого навчання на  тему: «Розбирання та миття деталей заднього мосту та відновлення пошкоджених різьбових з’єднань» (майстер в/н Щупак Ю.А.). Мета заняття - закріплення теоретичних знань по проведенню діагностики технічного стану, ТО,  та дефектування КПП колісних тракторів. Майстер провів  інструктаж з техніки безпеки та охорони праці, учні отримали практичні завдання, інструменти та обладнання та  досить вдало впорались із поставленими задачами, демонструючи гарні навички в роботі.

01.03.201 ... Читати далі »

Переглядів: 704 | Додав: chuiko | Дата: 17.03.2016 | Коментарі (0)

3 березня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї, відбулася концертно – розважальна програма «НУМО, ДІВЧАТА», присвячена Міжнародному жіночому дню.  В конкурсах змагалися дві команди «Леді в чорному» збірна команда груп 44, 33, 65  та команда «Калинонька» збірна груп 24, 25 та 35.

 Перемогу виборювали в справжній битві. В кожному з 6 конкурсів команди намагалися довести, що вони найкращі. Та перше місце дісталося найталановитішим, найромантичнішим, та найрозумнішим «Леді в чорному».

Вітаємо дівчат з перемогою та всіх жінок зі святом 8 березня!

 

... Читати далі »

Переглядів: 689 | Додав: chuiko | Дата: 17.03.2016 | Коментарі (0)

Спитайте у рідних наших військовослужбовців – що таке щастя? І у відповідь ви почуєте: «Живий, живий наш боєць! Раніше я не здогадувалась, що насправді означає слово «щастя». Авжеж, вже знаю, що щастя – це просто життя без війни.»

Сьогодні, коли на рідну землю знову прийшла війна, ми робимо все можливе, щоб наблизити День Перемоги. Спільною молитвою за Україну, за мир і спокій стала урочиста лінійка, яку провели учні гр.24 Арбузинського професійного аграрного ліцею під назвою «Народу мир потрібен, як вода», 29.02.2016р.

Ми віримо, що слова молитви зупинять ... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: chuiko | Дата: 17.03.2016 | Коментарі (0)

           Протягом 24-26 лютого проходили багатоступеневі командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області на базі Арбузинського району.

          В навчаннях прийняли участь : особовий склад збірного евакуаційного пункту №3 при Арбузинському професійному аграрному ліцеї з залученням всіх учасників навчально виховного процесу.

         На виконання доручення голови Арбузинської райдержадміністрації від 15.02.2016 року  №72/15-02 організовано проведення евакуаційних заходів при виникненні надзвичайної ситуації   техногенного характеру.

         Посадові особи ЗЕП №3 згідно функціональних обов’язків , спрацювали оперативно, професійно та злагоджено. Запорукою успішного в ... Читати далі »

Переглядів: 589 | Додав: chuiko | Дата: 02.03.2016 | Коментарі (0)

День Святого Валентина – дуже ніжне свято, день в який люди відкрито говорять про найбільш прекрасне в світі почуття – про любов. 11лютого в ліцеї відбувся святковий концерт приурочений до Дня закоханих. Під час концерту в актовій залі ліцею панувала романтична атмосфера. Зі сцени лунали вірші та пісні про найщиріші та найніжніші почуття різних епох та часів.

  

Переглядів: 541 | Додав: chuiko | Дата: 19.02.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 ... 44 45 »